KainuuTV
16.8.2021

Kainuu

Lake Resort Paljakka
KainuuTV
KainuuTVLuksusta Lomaasi

Lake Resort Paljakassa uudet, modernit ja valoisat mökit järven rannalla aivan Paljakan matkailukeskuksen ytimessä tarjoavat unohtumattoman majoituselämyksen. Hiihtoladut, kelkkareitit, laskettelukeskus ja muut aktiviteetit sijaitsevat aivan lähelläsi. Aamun aloitat tasokkaalla aamupalalla ja upealla näköalalla.

Päivän päätteeksi voit rentoutua poreammeessa ja saunan lämmössä.


Majoitus

Majoitu mukavasti Lake Resortin maisemamökissä, jossa on parivuode, lisävuode, keittiö, suihku, sauna sekä ulkoporeallas. Isoista ikkunoista avautuu näkymät järvelle. Talvisin tähtitaivas loistaa useasti Lake Resortin yllä. Taivaalla tanssivat revontulet on myös mahdollista nähdä pimeän tultua.

Suositellaan kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.Talviaktiviteetit

Moottorikelkat

Lähde järjestetylle safarille tai vuokraa moottorikelkka omaan käyttöösi ja nauti Paljakan ja lähialueiden lumoavasta talven ihmemaasta vauhdikkaalla tavalla. Voit valita sopivan menopelin retkikelkkojen, sporttikelkkojen tai lapsille suunnattujen lastenkelkkojen väliltä.


e-fatbike

Paljakan talvessa sähköfatbike on oiva kulkuneuvo, jolla koet upean luonnon mukavasti ja kevyesti liikkuen korkeuseroista huolimatta. Talvisin fatbikellä voit pyöräillä niille suunnatuilla poluilla.


Hiihto

Paljakan hiihtoladut ovat monipuoliset ja mainiossa kunnossa koko talvikauden ajan.


Laskettelu

Paljakassa sijaitsevat kainuun pisimmät, korkeimmat ja lumisimmat rinteet. Laskettelurinteet tarjoavat elämyksiä kaiken tasoisille laskettelijoille. Paljakassa on erittäin helppoja (vihreitä), helppoja (sinisiä), keskivaikeita (punaisia) ja erittäin vaikeita (mustia) rinteitä. Pisin rinne on jopa 1340 m pitkä.


Pilkkiminen

Paljakassa voit pilkkiä mm. Lake Resortin vieressä sijaitsevan järven jäällä, ympäristön muilla järvillä ja Paljakan Kalastuspuistossa. Erikoisuutemme on Kalastuspuiston Forellibaari, siellä pilkit mukavasti retkinojatuolissa istuen!


kävelyreitit ja nähtävyydet

Lähde ulos kävellen ja koe Paljakan ja lähialueiden luonto. Talviaikaan huolletut ulkoilureitit lähtevät aivan Lake Resortin läheisyydestä ja ovat oiva tapa tutustua talviseen Paljakkaan.


Yhteystiedot

+358447486667

lakeresort@paljakka.fi

Hoikanvaarantie, 89140 KOTILA

Kotisivu

lakeresortpaljakka.fi/


KainuuTV
KainuuTV
KainuuTV
KainuuTV
KainuuTV
KainuuTV

KainuuTV

KainuuTV-Näkökulmia Kainuusta.

TV-Digilehti-Uutiskirje.

Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

KainuuTv 

Kainuulainen Media ja uutisyhtiö.

Myynti-Markkinointi-Mainonta.

Kainuu Group

2021©KainuuTV.fi Kaikki oikeudet pidätetään.